NURCULINAIR

Gastenboek

Ellen Klaus

“Heerlijk en gepassioneerd eten met een verhaal! Het is zo fijn om zorgvuldig en met liefde gemaakte gerechten te eten die je naar andere sferen brengen. Je waant je in een sprookje van 1001-nacht. Fijn om 'Nur Culinair' te hebben die je verjaardag kleur geeft"

Jolanda en Peter Wessels

Zelden zoveel lekkere, oorspronkelijke en verrassende smaken geproefd. Ook de uitleg van Nuriye waarom zij dit is gaan doen en hoe het verder tot stand is gekomen, was toppie! Als ex-leraar houd ik niet van cijfers geven, maar als het een 9 is, maak ik graag een uitzondering"

Karin Meerman

“Ik ben laaiend enthousiast. Ik kende de Turkse keuken niet, de gerechten zijn subtiel en duidelijk met veel liefde gemaakt”

Rebecca en Marcel

"Lieve Nuriye, we hebben genoten van je heerlijke gerechtjes. De liefde & passie van jou voor het bereiden van de traditionele gerechten waren te proeven. Wij hebben zelfs 'gezondigd' met de baklava. Dank je wel voor de fantastische smaken en je uitleg!"

Jeroen de Glas

Heerlijk! Wat ontzettend dapper dat je het roer volledig hebt omgegooid. En als je zo blijft koken, zal je moed, in welke vorm dan ook, ruim beloond worden"

Jer Rudolph

"Heerlijk en niet te zwaar. Köfte niet te heet, tzatziki heel erg fris, gevulde mosselen heel erg smakelijk en de baklava? Nog nooit zo een lichte en frisse gegeten. Kortom;  een verrassing, zo fijn als de Turkse keuken kan zijn"

Els en Hans Hofstede

 “Heerlijk allemaal Nuriye! Ik heb gerechten en ingrediënten geproefd die ik eigenlijk niet kende, zoals bulgur. Alles is superlekker! Veel succes met je nieuwe toekomst, ik hoop nog eens van alle heerlijke hapjes te genieten”

Inge du Pau

“Volgens mij ben je als een engel-kokkin uit de hemel gevallen. Grote klasse, onvoorstelbaar zó lekker!”                          

Tineke Ruhland

“Wat een heerlijke gerechten, allemaal top! Alles met een eigen smaak, kleur en geur. Heel veel succes met je nieuwe toekomst”

Louise Verra

“Wat een culinaire verwennerij. Nuriye heeft een heerlijke hand van koken en is daarnaast ook een heerlijk mens. Dank je wel"

Frank van Deth

“Wat een genot als Nuriye haar heerlijke gerechten komt serveren. De dolma's, de köfte met aardappelschijfjes, de koude bulgur salade. Dat wil ik iedere dag wel op tafel. Wat een feest!"

Edith Elburg

"Heerlijk Turks gegeten! Een aarader en voor herhaling vatbaar"

Peter Luijsterburg

"Wat een werk! Alle smaken komen goed door. Mijn favorieten: de mosselen, ratatouille, dolma's, köfte. Keep up the good work!"                   

Bas Schipper

“Heerlijke authentieke Turkse gerechten geproefd op de verjaardag van mijn  tante Jeanette. Alles was heerlijk en mooi in balans. De gerechten waren ook zeer verschillend van smaak waardoor ik maar op bleef scheppen. Een absolute aanrader  bij speciale gelegenheden”                   

Fleur

“Heerlijk gegeten! Voelde me weer even terug in Foça, Turkije met de mosselen op het strand"                  

Ingrid Marner

“Heerlijke authentieke Turkse gerechten. Het één nog verrassender en lekkerder dan het vorige. Een bord met kleuren, en dan snel weer terug voor meer! De uitleg, het enthousiasme, de originaliteit, de versheid, een 10 krijg je van mij! Het was heerlijk! 

Pim en Ludy Verra

“Wat een heerlijke Turkse gerechten hebben we gegeten. Heerlijk, een dikke aanrader!" 

Jeroen Niezen

“Wat ik tot nu toe heb gegeten was heerlijk. Twee gerechtjes die totaal nieuw voor mij waren. Al had ik dacht ik al Turkse pizza gegeten. Nee dus!! 

Mariska Surig

“Blijf vooral zo heerlijk koken! Ik heb genoten van al het lekkers!”. 

Edwin van Zuijlen

“Lieve Nuriye, wat heb je ons op een leuke manier kennis laten maken met de Turkse keuken. De passie zat in jouw inleiding en al je gerechten. Het was ‘çok güzel  en lezzetli".

Jeanette Noltes

“Nuriye, het was een fantastische beleving. Gaan we vaker doen. Mede daardoor is het een hele fijne verjaardag geworden".

Pauline en Ab Bouman

“Nuriye, woorden schieten tekort. Het eten was super! Eén nadeel; het is verslavend!! Succes en tot gauw!" 

Hein Jan van Ogtrop

“Lieve ‘Nuriye’ (vrij vertaald: heilig licht). Licht straalt in de keuken als jij in actie bent".                      

Jade-Gülay Fitoz

"Eerlijk en heerlijk Turks gegeten. Ook een absolute aanrader voor veganisten! Ontdek de culinaire Turkse keuken van Nuriye"                      

Petra en Hans Verra

“Op de verjaardag van mijn schoonzus Louise voor het eerst Turkse gerechten gegeten. Heerlijk! Ik kan het iedereen aanbevelen. Voor herhaling vatbaar" 

Tilly Klaus

“Lieve Nuriye, wat een heerlijke gerechten, dat niet alleen maar ook de sfeer en de liefde is goed te voelen. Dank je wel!  

Isabelle van Deth

“Lieve Nuriye, wat was het heerlijk & wat ben je gezellig”  

Olivier van Deth

“Wauw, wauw, wauw! Heerlijk gegeten (alweer)! Geweldige gerechten, de passie voor koken is te proeven. Elke keer dat jij voor ons hebt gekookt, heb jij de avond nog mooier gemaakt. Geweldig eten en een geweldige vrouw”.

Richard Rood

“Je hebt ons heel erg verwend met jouw kookkunsten. Wat een begin van 2018! Dank je wel"   

Sebastiaan van Deth

“Wederom een zalig verzorgde maaltijd. Dit keer nog gevarieerder en rijker dan de eerste keer. Het gaat van echt goed naar super! Moet iedereen proberen. Dikke aanrader!" 

Deborah

"Vond het heerlijk eten en heel gezellig! Ieder jaar voor herhaling vatbaar" 

Jan Willem 

"Beste Nuriye, Wat hebben we heerlijk gegeten en zelfs de kinderen vonden het heerlijk. Mocht je Josephine nog een keer als assistente nodig hebben, bel of mail gerust :-) Zij vond het fantastisch. Ik zal je zeker promoten bij anderen!" 

Klaas de Boer

"Wederom heb je mij niet teleurgesteld. Het is overheerlijk, ongekend lekker! Je website is heel mooi met leuke, goede tekst" 

Simone

"Lieve Nuriye, geweldig om deelgenoot te zijn van jouw nieuwe start. Heel veel succes! Wij houden je zeker in gedachten. Tot snel!" 

Lineke en Gezinne van der Heide

"Bijzonder genoten van de heerlijke gerechten. Ga door met het verfijnen van deze smaken. Zoals de Franse dichters zeggen: "Polisez vos vers". Dan zal je het lang volhouden. Veel succes!" 

Annelies 

"Beste Nuriye, wat jammer dat je niet in 'mijn' buurt woont. Ik zou een vaste klant van je worden. Zo lekker en verrassend is de Turkse keuken. De eerste keer dat ik Turks gegeten heb, maar er komt vervolg. Succes en hoopelijk tot ziens!" 

Anneke Verkade

"Lieve Nuriye, dankzij de verjaardag van mijn zwager Tom heb ik heerlijk genoten van jouw Turkse gerechten. Elk met zijn fijne, specifieke smaak. Je hebt het kooktalent van je moeder. Veel succes met je onderneming!" 

Anneco Verkade

"Lieve Nuriye, wat heb je heerlijk gekookt! Turks eten is werkelijk verrukkelijk! Fris, kruidig, kleurijk, smakelijk, om niet te stoppen. En dan het baklava toetje, om je vingers bij op te eten. Reuze bedankt. Wij hebben gesmuld!"