NURCULINAIR

Gerechten

Onderstaand een overzicht van de verschillende gerechten.

Boekingen worden gemaakt vanaf 15 personen.

Standaard worden 10 verschillende gerechten geserveerd, afwisselend warm en koud. Uiteraard zijn persoonlijke wensen bespreekbaar; Veganistisch, vegetarisch, glutenvrij, het is allemaal mogelijk.

Prijsindicatie: € 35,- p.p. bij 13 gerechten, € 30,- p.p. bij 10 gerechten, € 25,- p.p. bij 7 gerechten 
 
                                         Ook voor zakelijke feesten en gelegenheden is Nur Culinair te boeken. Hiervoor gelden andere tarieven. Neem contact op met Nuriye en ontvang een offerte op maat.

Bulgur is een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de Turkse keuken, het is een graanproduct gemaakt van verschillende soorten tarwe, maar meestal van dürüm (harde tarwe). De tarwekorrels worden eerst gestoomd, daarna gedroogd en vervolgens grof gemalen of gebroken.

Gerecht 1

Kizartma: Diverse gebakken groente (veganistisch)

Gerecht 2

Soslu balik: Gebakken kabeljauw met een frisse tomatensaus

Gerecht 3

Patlican salatasi: Geroosterde auberginedip (veganistisch)

Gerecht 4

Icli Köfte: Bulgur gevuld met gehakt

Gerecht 5

Kabak ezme: Dip van yoghurt met courgette en walnoot (vegetarisch)

Gerecht 6

Midye dolma: Mosselen gevuld met rijst, krenten en pijnboompitten

Gerecht 7

Mercimek corbasi: Rode linzensoep (veganistisch)

Gerecht 8

Kisir: Bulgursalade (veganistisch)

Gerecht 9

Izmir köfte: Ovenschotel met gehakt, aardappel en zoete groene peper

Gerecht 10

Cacik: Frisse dip van yoghurt met komkommer en knoflook (vegetarisch)

Gerecht 11

Kavurma: Schotel met rijst, kikkererwten en vlees

Gerecht 12

Havuc salatasi: Frisse wortelsalade (veganistisch)

Gerecht 13

Lahmacun: Turkse pizza

Gerecht 14

Yogurtlu havuc salatasi: Yoghurtdip met wortel (vegetarisch)

Gerecht 15

Yaprak sarmasi: Wijnbladeren gevuld met rijst, krenten en pijnboompitten (veganistisch)

Gerecht 16

Acili ezme: Pittige dip met uien, paprika en groene pepers (veganistisch)

Gerecht 17

Mercimekli köfte: Bulgur met rode linzen (veganistisch)

Gerecht 18

Acili tavuk: Pittig gemarineerde kipkluifjes uit de oven

Gerecht 19

Köfte: Turkse gehaktballetjes

Gerecht 20

Salata: Frisse salade met tomaat, ui, komkommer en feta (vegetarisch)

Gerecht 21

Baklava: Zoete lekkernij met walnoot (vegetarisch)

Gerecht 22

Kuru patlican dolmasi: Gedroogde aubergine met gehakt en kikkererwten

Gerecht 23

 Peynirli börek: Börek met fetakaas (vegetarisch)

Gerecht 24

 Deegtasjes gevuld met gekruid gehakt met eroverheen een knoflook/yoghurt saus 

Gerecht 25

Karniyarik: Ovengerecht van aubergines gevuld met gekruid gehakt

Gerecht 26

Üzümlü pilav: Pilav met krenten en pijnboompitten (veganistisch)

Gerecht 27

Cerkez tavugu: Gerecht met kip en walnoten 

Gerecht 28

Sogan salatasi: Uiensalade met sumak (veganistisch)

Gerecht 29

 Kirmizi biber salatasi: Geroosterde rode paprikasalade (veganistisch)

Gerecht 30

Saksuka: Gebakken auberginesalade met tomaten (veganistisch)